Salgsavdeling:
97656000
Verksted:
97656000

DEN MEST LUKSURIØSE KJØRETUREN NOENSINNE FRA LAND ROVER

Evoque_convertible

En unik kjøretur fra Land Rover og vår anerkjente luksusreisepartner, Abercrombie & Kent.

Denne unike kjøreturen besøker fem kontinenter, åtte land og ni av verdens beste hoteller. Kjøreturen lar gjestene utforske noen av verdens flotteste kjøreruter i en Range Rover SVAutobiography, det mest luksuriøse kjøretøyet i Land Rovers historie.

21-dagers turen gir deg luksus av ypperste kvalitet; gjestene vil nyte måltider på verdens mest anerkjente restauranter og kose seg med skreddersydde aktiviteter slik som personliggjort parfymeproduksjon i de lavendelduftende åsene i Provence, piknik i Alpene og kjøre noen av de tøffeste rutene i verden, både på og utenfor veien.

Reisen tar deg med til ikoniske steder som Nice, Lake Como, Marokko, Grand Canyon, Alamo-observatoriet i Chile, Sydney Bridge og en båttur til Wineglass Bay i Tasmania, Australia.

Mark Cameron, Land Rover Experiential Marketing Director, hos Jaguar Land Rover sa: Vi planla en kjøretur for vår ultimate luksus-SUV, og takket være våre partnere hos Abercrombie & Kent har vi klart nettopp dette. Denne kjøreturen fra Europa til Australia handler om det ypperste innen luksus, men på Land Rovers prinsipper – det uventede, terrengkjøring, en enestående opplevelse. Denne reisen representerer det ultimate eventyret med det ultimate kjøretøyet. 

Denne enestående reisen er utviklet av Abercrombie & Kent for å markere lanseringen av Range Rover SVAutobiography, en bil som produseres eksklusivt ved Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations i Storbritannia. Bilen har et unikt eksteriørdesign, utsøkte interiørdetaljer og den kraftigste motoren noensinne i en Range Rover.

Reisen er skreddersydd i henhold til gjestenes preferanser og leveres av Abercrombie & Kent på Harrods London; City of London; Abu Dhabi og Monaco, samt på firmaets hjemmesider.

For mer informasjon om denne enestående kjøreturen, klikk her

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker