Salgsavdeling:
97656000
Verksted:
97656000

Nye Discovery redefinerer den store SUV-en. Land Rovers design- og konstruksjonsteam har revolusjonert Discovery-formelen og har skapt en meget attraktiv, ekstremt allsidig og høyst kapabel premium SUV.

Gerry McGovern, Land Rover’s Chief Design Officer

Helt nye Discovery fra Land Rover debuterte i går kveld under en dramatisk lansering der bilen kjørte over en 13 meter høy LEGO-modell av Tower Bridge. Discovery er Land Rovers mest allsidige modell hittil og blir kalt den perfekte familie-SUV-en. 

Kopien av Londons ikoniske Tower Bridge besto av over 5,8 millioner LEGO-klosser. Den eksakte kopien ble bygget av et team bestående av profesjonelle LEGO-byggere i løpet av 150 dager.  

Den nye Discovery ble lansert da den kjørte over LEGO-modellen av Tower Bridge med Ben Ainslie bak rattet. Deretter fulgte en kopi i full størrelse av Land Rover Ben Ainslie Racing båt kjørt av den olympiske legenden og BAR-teamlederen Sir Ben Ainslie sammen med mannskapet. Racerbåten ble laget av 186 500 LEGO-klosser for å gjenskape det detaljerte designet. 

Modellen av Tower Bridge var flankert av to LEGO «Discovery Zones» – en Equestrian Zone med Zara Phillips som vert og en Adventure Zone der den kjente eventyreren Bear Grylls var vert. 

Den britiske rytteren Zara var omkranset av en LEGO-tolkning av den britiske landsbygda i Equestrian Zone mens Adventure Zone var en tolkning av det britiske fjellandskapet sammen med LEGO-modeller av Scouts, en speiderorganisasjon der Bear er speiderleder. 


HELT NYE DISCOVERY TESTING

Land Rovers testing prosesser viser de mange egenskapene til den helt nye Discovery ved å teste kjøretøyet under ekstreme forhold i noen av verdens tøffeste terrenger og i Land Rovers egne testanlegg.

SE FILMEN
SE GALLERI

EGENSKAPER

For å kunne lage verdens mest praktiske familie-SUV, må man først få innsikt i hvilke behov verdens mest praktisk anlagte familier har.

Derfor har Land Rovers designere og ingeniører tatt med arbeidet hjem.

Barna, som var i alderen fire til ni, fikk i oppgave å skjule alle designdetaljer og satt i gang med å tegne deres familier når de var på utflukt, og de måtte selvfølgelig signere verkene sine.


SE FILMEN

DEN HELT NYE DISCOVERY

Land Rover har offentliggjort det første bildet av den helt nye Discovery, en 7-seters allsidig og praktisk SUV i full størrelse.

 «Den helt nye Discovery redefinerer den store SUV-en. Land Rovers design og tekniske team har revolusjonert Discovery-formelen for å skape en attraktiv, vakker og praktisk bil. Resultatet er verdens beste familie-SUV.»

Den helt nye Discovery har verdenspremiere den 28 september 2016 før bilutstillingen i Paris.


BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker