Salgsavdeling:
97656000
Verksted:
97656000

DEFENDER

DEFENDER
VERDENSKJENT FOR SINE ROBUSTE EGENSKAPER OG SITT IKONISKE DESIGN

Defenders legendariske styrke og utholdenhet underbygges av et robust design, inkludert et slitesterkt og smidig boksformet stigerammechassis.

ET IKON I MER ENN 65 ÅR

Land Rover Defender kombinerer fantastiske egenskaper med robusthet og pålitelighet. Like sikker i byen som i villmarken. Permanent firehjulsdrift med midtdifferensial som fordeler dreiemomentet jevnt mellom fram- og bakakslene, og leverer optimal trekkraft under alle kjøreforhold. Defender er tilgjengelig i seks ulike karosserityper og tre akselavstander. Det store utvalget av ekstrautstyr og tilbehør gjør bilen enda mer personlig.
Den smidige 2,2 liters dieselmotoren produserer imponerende 360 Nm dreiemoment mens den unike motoren tåler ulike drivstoffkvaliteter over hele verden. Med konstant 90 % maksimal effekt leverer Defender kraften du trenger for å hamle opp med de mange utfordringene som oppstår i berdeskapssituasjoner. 

UMISKJENNELIG LAND ROVER

Land Rover Defender har vært i stadig utvikling i mer enn 65 år, men har beholdt sitt ikoniske utseende. Reservehjul i full størrelse, hvitt tak, Defender-merking og Alpine-lys er standard (der dette er hensiktsmessig), og et bredt utvalg av farger og tilvalg sørger for at du kan gjøre bilen enda mer personlig.


Innstegsprisen på Defender er 471.900 kr. 

BESTILL PRØVEKJØRING

SKRIV TIL OSS

BC Norway AS - Oksenøyveien 10 - 1366 Lysaker